Reviews

Booking.com Guest Review Award 2018. Bos-Inn scoort een 9,6 Booking.com Guest Review Award 2017. Bos-Inn scoort een 9,5Booking.com Guest Review Award 2016. Bos-Inn scoort een 9,3


Hieronder enkele quotes uit de gastenboekjes die op de kamers liggen.
Te leuk om jullie te onthouden!


29 december - 4 januari 2017
"Even de randstad ontvluchten en hier weer totaal opladen" 

28-29-30 oktober 2016
"Donderdagavond besluiten en dan vrijdag in deze Kip terechtkomen. 
Wat een weldaad, de warme vloer, de ruimte, de fles wijn en de stortdouche!"

3 september 2016
"Wat een prachtige B&B. Het geeft een gevoel van luxe om hier te zijn."

14-21 augustus 2016
"Het uitzicht over een groot grasveld en de geluiden van werkende boeren deed ons teruggaan in de tijd."

14 augustus 2016
"De tijd vloog hier voorbij."

11 augustus 2016
"We hebben 2 dagen heerlijk kunnen bijkomen na 3 dagen kou lijden op de camping"   

14-15 mei 2016
"Fantastische B&B. We zeggen het verder in Belgenland!"
  
10 april 2016
"Comfortabele bedden, heerlijke stoelen, geweldig uitzicht en een lekker ontbijt.
En we hebben nog 5 ree├źn gezien, gewoon aan de overkant in het bos."

11 februari 2016
"Wat een geweldige plek waar jullie wonen. Zo'n rust valt er om me heen.
Echt prima om zo te combineren met jullie overbuurvrouw Cecilia. Kan niet beter."

26 september 2015
"Back to the roots! En de heimwee naar mijn geboortestreek is weer gegroeid na dit heerlijke weekend.
Groetjes uit surrogaat-Drenthe, de Achterhoek."

2 juli 2015
"Op misschien wel de heetste dag van het jaar kwamen wij om 18:00 aan met de fiets. Wat was het heerlijk douchen!"

11 juli 2015
"Voor ons Randstedelingen is het hier bij jullie onthaasten 2.0!
Prachtige locatie, superkamer en verwenontbijt."

28 februari 2015
"Superbedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben erg genoten van , niet alleen het prachtige landschap en omgeving, 
maar zeker ook van jullie comfortabele B&B. En het ontbijt was fantastisch!"

19-22 februari 2015
"Voor de tweede keer hier. Na de Paardkamer, nu de Kipkamer. Wederom hebben we een overheerlijke tijd gehad."

13-14 februari 2015
"Een hele fijne studio waar je je snel thuis voelt."

Zie verder de aanbevelingen en recensies op onze Facebookpagina!