Klankmassage

Toe aan diepe ontspanning?

Als u meerdere dagen bij ons verblijft dan is het mogelijk om op de kamer een klankmassage te krijgen.

Een klankmassage wordt veelal ervaren als ultieme ontspanning. Tijdens een klankmassage ontstaat er een sfeer van veiligheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en andere gevoelens die een negatieve invloed hebben op je gezondheid, kunnen worden losgelaten. Uw zelfherstellend vermogen wordt aangesproken. U neemt uw lichaam en je behoeften bewust waar. Malende gedachten komen tot rust en uw ziel ervaart ruimte voor ontwikkeling.

Tijdens een klankmassage worden er verschillende klankschalen op uw geklede lichaam geplaatst (alleen je schoenen gaan uit) en vindt er verder geen lichamelijk contact plaats. De klankschalen worden zacht aangeslagen en komen in trilling. Doordat ons lichaam voor circa 70% uit water bestaat, verspreiden de trillingen zich heel gemakkelijk door ons lichaam waardoor je een fijne innerlijke massage op celniveau zal ervaren.

De massage wordt gegeven door Sandra de Boer van Stil Gevoel.

.

Ik geef de klankmassage volgens de Peter Hess® methode met speciale therapieschalen die zijn afgestemd op de verschillende delen van het lichaam. Maar vooral stem ik me intuïtief op u af waardoor ik de massage volledig af kan stemmen op wat er op dat moment voor u nodig is.

.

Een behandeling, inclusief voor- en nagesprek, duurt ongeveer 75 minuten en kost €75,-

 Graag bellen van te voren om te kijken of de afspraak tijdens uw verblijf gemaakt kan worden.

Voor meer informatie:

www.stilgevoel.nl